Біла Церква. Ліцей № 17

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Акція "ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ"

26 жовт. 2018
Подарунок від другокласників

ПО ДОБРІЙ ТРАДИЦІЇ, ЯКА СКЛАЛАСЯ І В НАШІЙ ШКОЛІ, УЧНІ 2-Х КЛАСІВ ПРИ ЗАПИСУ ДО БІБЛІОТЕКИ ШКОЛИ ДАРУЮТЬ ДИТЯЧІ КНИЖЕЧКИ.

ДЛЯ ДРУГОКЛАСНИКІВ БУЛО ПРОВЕДЕНО ДВА БІБЛІОТЕЧНИХ УРОКИ, ПІД ЧАС ЯКИХ МАЙБУТНІХ ЧИТАЧІВ БУЛО ОЗНАЙОМЛЕНО З БІБЛІОТЕКОЮ ШКОЛИ, ПРАВИЛАМИ КОРИСТУВАННЯ БІБЛІОТЕЧНИМИ КНИГАМИ, ПРАВИЛАМИ ПОВОДЖЕННЯ В БІБЛІОТЕЦІ.

НАЙБІЛЬШЕ ДИТЯЧОЇ ЛІТЕРАТУРИ ПОДАРУВАЛИ УЧНІ 2-Г КЛАСУ - 27 ПРИМІРНИКІВ ЯСКРАВИХ ТА ЗМІСТОВНИХ ТВОРІВ ДЛЯ ДІТЕЙ. ВЕЛИКА ПОДЯКА КЛАСНОМУ КЕРІВНИКУ ЧУПРИНІ В.М. ЗА РОЗУМІННЯ ТА ГАРНО ПРОВЕДЕНУ БЛАГОДІЙНУ АКЦІЮ